Data Protection

Protectia datelor personale

Grupul MHS Truck & Bus apreciază interesul dumneavoastră pentru produsele si serviciile lor şi vizita dumneavoastră pe acest site. De aceea este necesar să vă aducem la cunoștință politica noastră privind protecția datelor personale precum si drepturile pe care le aveti in acest sens.

Conform Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 (GDPR) privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, aveți următoarele drepturi:

  • să vă retrageți, oricând doriți, consimțământul acordat;
  • să solicitați rectificarea, actualizarea sau ștergerea, totală sau parțială a datelor dumneavoastră;
  • să solicitați portarea datelor;
  • să vă opuneti sau să restricționați prelucrarea acestor date;
  • să nu fiți supus unei decizii individualizate bazate exclusiv pe prelucrare automată;
  • să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere (http://www.dataprotection.ro/) în cazul în care v-au fost incălcate drepturile prevăzute de regulamentul mai sus menționat.

 

Grupup MHS Truck & Bus acordă o foarte mare atenție protejării datelor dvs. personale şi vrem să vă simţiţi în siguranţă în timpul vizitării paginilor noastre de internet. Datele personale ale vizitatorilor paginilor noastre de internet sunt înregistrate şi procesate conform prevederilor legale privind protecţia datelor personale, valabile în România și în Uniunea Europeană.

Pe paginile noastre de internet puteți găsi formulare în care vi se solicită un minim de date personale necesare pentru a vă putea contacta și a vă transmite informațiile solicitate. Scopurile procesarii ulterioare a acestor date sunt scopuri legate de furnizare de bunuri si servicii, marketing, publicitate si marketing direct. Prin acceptarea termenilor din Nota de Informare si a celor din documentul “Termeni si condiții” vă exprimați consimțământul în mod expres și neechivoc privind colectarea si procesarea, în scopurile menționate, a datelor personale furnizate. Intenţionăm să utilizăm datele cu caracter personal pentru a vă informa cu privire la produsele şi serviciile noastre şi, eventual, pentru a vă solicita opinia referitoare la acestea. Bineînţeles că participarea la aceste acţiuni este absolut benevolă. În cazul în care nu sunteţi de acord cu această utilizare a datelor, ne puteţi comunica oricând decizia dvs. pentru a acționa în mod corespunzător. La cererea dvs. sau a unui împuternicit, firma noastră vă va comunica, conform prevederilor legale în vigoare, dacă şi ce fel de date personale au fost salvate de noi. Vom corecta la cererea dvs. informaţiile inexacte, existente în baza de date în ciuda eforturilor noastre de actualizare a datelor. 

Pentru relaţii suplimentare cu privire la modul de procesare al datelor cu caracter personal, vă puteţi adresa pe adresa de email protectiadatelor@man.ro sau la numarul de telefon +40 21 407 59 00  iar responsabilul nostru cu protecția datelor vă va oferi tot sprijinul și informațiile necesare în cazul oricăror solicitări, sugestii sau reclamaţii.

Menu
Cautare

Marca

Model

Tip Autotractor

Cabina

Year of manufacture

Mileage

Pret

Locatie

Emission

Gearbox

Product id