MAN Traction Days 2015


General 

50 de autovehicule ce fac parte din segmentul construcţii şi transporturi grele pun în evidenţă competenţele în materie de tracţiune ale MAN

Între 08.10. - 10.10.2015, MAN Truck § Bus îşi prezintă în Offroad-Park din Langenaltheim portofoliul larg şi cunoştinţele speciale în domeniile autovehiculelor destinate construcţiilor şi transporturilor grele.

 

Puncte de referinţă în cadrul MAN Traction Days 2015

În cadrul evenimentului Traction Days, MAN prezintă anul acesta circa 50 de autovehicule din sectorul construcţiilor şi al transporturilor grele. Printre atracţiile principale ale Traction Days 2015 se numără următoarele autovehicule:

 • Autovehicule MAN TGX cu motor D38 şi transmisie MAN TipMatic TX
 • Autovehicule TGS cu transmisie HydroDrive în configuraţii ale osiilor 4×4H, 6×6H şi 8×6H
 • Autovehicule cu tracţiune integrală din seriile constructive TGM şi TGS în configuraţii ale osiilor 4×4, 6×6, 8×6 şi 8×8

 

MAN a impărţit terenul parcului Offroad din Langenaltheim în mai multe staţii:

 • Staţia 1: MAN oferă vizitatorilor oportunităţi de a fi pasager pe circuitul de teren, în diverse autovehicule cu tracţiune integrală din seriile constructive TGM şi TGS.
 • Staţia 2: Aici totul se desfăşoară în jurul tematicii MAN HydroDrive. Pe circuitul de teren pot fi testate vehicule TGS cu propulsie HydroDrive, în configuraţii ale osiilor 4×4H, 6×6H şi 8×6H.
 • Staţia 3: La această staţie, împătimiţii vehiculelor cu tracţiune integrală se pot bucura întru totul de experienţele trăite. Vehicul cu basculare posterioară, cu basculare pe trei laturi sau chiar şi basculante cu braţ de macara îşi pot dovedi aptitudinile pe trasee de teren.
 • Staţia 4: Vehicule cu configuraţii ale osiilor 6×4 sau 8×4 pot fi testate în amănunt pe circuitul de teren de la această staţie.
 • Staţia 5: Aici se pot parcurge trasee de asfalt cu opt modele diferite MAN TGX cu platforme joase sau semiremorci basculante pe şa, în stare încărcată.
 • Suplimentar vor fi expuse circa 15 alte autovehicule. Una dintre atracţiile principale este reprezentată de capul tractor pentru transporturi grele, TGX 41.640 8×4/4 BLS cu 640 CP.

 

Pe parcursul traseelor, experţii vă vor explica şi echipările, cum ar fi

 • Frâna de direcţie,
 • Frâna de căţărare şi
 • Frâna pentru utilaje de turnat asfalt.

Frâna de direcţie serveşte prin intervenţia selectivă a frânelor pe roţile interioare la reducerea subvirării, deci împingerea prin intermediul roţilor frontale în trasee sinuoase pe teren. Prin aceasta se reduce raza curbei parcurse. Frâna de căţărare facilitează urcarea unei pante. Prin păstrarea presiunii de frânare se evită alunecarea înapoi a autovehiculului. Frâna pentru utilaje de turnat asfalt menţine automat presiunea prereglată de frânare potrivită pentru procesul de pornire şi de împingere a utilajului de turnat asfaltul. Astfel, basculanta nu rulează necontrolat pe sectoare de drum cu declivitate.

Menu
Cautare

Marca

Model

Tip Autotractor

Cabina

Anul de fabricație

Kilometri

Pret

Locatie

Norma de poluare

Tipul cutiei de viteze

Id produs