MAN sprijină cel mai nou turneu al lui Peter Maffay


GeneralMAN sprijină cel mai nou turneu al lui Peter Maffay

13 camioane transportă întregul echipament de scenă prin toată Germania

Starul rock Peter Maffay și-a început noul turneu prin Germania, în 15 ianuarie, cu un concert de deschidere la Hamburg. Până la mijlocul lunii februarie, muzicianul și formația sa vor umple cele mai mari săli din Germania, în cele 19 concerte pe care le vor susține.

MAN asigură suportul pentru logistica complexă, pe care o necesită punerea în scena a unui astfel de spectacol. 13 camioane TGX vor transporta vastul echipament de scena, cu o greutate de 65 de tone, de la un concert la altul.  Șase dintre aceste camioane, spectaculoasele MAN Tattoo Trucks, se remarcă ca fiind unice prin design, reprezentând rezultatul unui concurs internațional de profil. Scopul acestui concurs a fost transpunerea în formă și culoare,  pe un camion, a textele cântecelor de pe noul album al lui Maffay -  „ Wenn das so ist ” („ Dacă despre asta este vorba ”).

Echipa responsabilă cu organizarea nu lasă nici un detaliu la voia întâmplării. „Turneul este extrem de solicitant și are un program foarte strict” explică Maffay. „Este esențial ca noi să ne putem baza pe tehnologie și transport – de aceea, MAN este prima noastră alegere. Iar MAN Tattoo Trucks sunt adevărate puncte de atracție. Nu vezi în fiecare zi asemenea opere de artă pe autostradă.”

Pe lângă puterea motorului și a designului fascinant, camioanele MAN oferă și confortul atât de necesar șoferilor. Cabinele dispun de înălțimea optimă, paturi comode și mult spațiu pentru depozitare. Potrivit lui Maffay „șoferii trebuie să se simtă confortabil timp îndelungat. Ei dorm în camioane și totuși trebuie să fie în formă în fiecare zi a turnelui. De aceea, o cabină bine echipată și spațioasă conferă un mare avantaj.”

Menu
Cautare

Marca

Model

Tip Autotractor

Cabina

Anul de fabricație

Kilometri

Pret

Locatie

Norma de poluare

Tipul cutiei de viteze

Id produs