MAN își extinde portofoliul de produse


GeneralMAN își extinde portofoliul de produse din gama Transporter MAN TGE
La bază stă colaborarea cu Volkswagen Autovehicule Comerciale

 

MAN Truck & Bus își extinde portofoliul de produse din clasa autovehiculelor comerciale mari și devine astfel ofertantul numărul unu pentru autovehicule comerciale între trei și 44 tone. Noul MAN Transporter cu denumirea de model MAN TGE, a fost conceput de Volkswagen Autovehicule Comerciale și se produce în noua uzină din Wrzesnia, Polonia, împreună cu omologul său, Volkswagen Crafter. Ambele mărci își promit avantaje strategice de la această colaborare, atunci când proiectează noi ținte de clienți. MAN TGE va fi lansat cu ocazia IAA 2016 și poate fi comandat începând cu anul 2017.

Joachim Drees, directorul general al MAN Truck & Bus, a identificat la mulți clienți MAN un necesar de autovehicule din aceasta clasă: „Cu Transporter-ul MAN, care este poziționat sub gama ușoară a modelului nostru de camion MAN TGL, acoperim o nouă arie de activitate. Mulți dintre clienții noștri, care au autovehicule de tonaj greu în parcul auto, au nevoie și de Transporter. Tocmai de aceea, MAN TGE reprezintă o completare  inteligentă la oferta noastră actuală de autovehicule. Noi cunoaștem foarte bine cerințele și ariile de activitate ale clienților agenți economici și le vom pune la dispoziție soluții perfecte de autovehicule și suprastructuri. Intervențiile de calitate din service, precum și gama largă de servicii oferite pentru camioane, vor pune standarde în acest segment și vor entuziasma și clienții noștri de Transporter.“

Pe această cale, clienții MAN vor primi în viitor servicii complete de vânzări și service, de la Transporter până la camioanele de mare tonaj. Și pentru că MAN va oferi, pe lângă duba clasică, și soluții speciale de suprastructuri, de exemplu pentru autovehicule de șantier, de intervenții comunale sau de pompieri, compania își va continua și extinde în continuare relațiile consacrate de colaborare îndelungată cu producătorii de suprastructuri.

Menu
Cautare

Marca

Model

Tip Autotractor

Cabina

Year of manufacture

Mileage

Pret

Locatie

Emission

Gearbox

Product id